Završna izložba NELT edukativnog programa

27-10-2015 to 05-11-2015

Na završnoj izložbi NELT jednogodišnjeg edukativnog programa pod nazivom „Interdisciplinarna saradnja kao potencijal razvoja mladih profesionalaca na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija“ su bili predstavljeni radovi učesnika programa nastali tokom mentorskih radionica. Na otvaranju izložbe su uručene diplome studentima šest beogradskih fakulteta koji su pohađali program. 

Na izložbi su se sa svojim radovima predstaviti studenti Nelt edukativnog programa: Aleksandra Kovačević, Dunja Trutin, Ema Teokarević, Filip Pantelić, Jelena Mijić, Katarina Đorić, Marko Stanković, Mihailo Mandić, Milan Đorđević, Mladen Lazarević, Olga Marelja, Petar Laušević, Sanja Ćopić, Slavica Obradović, Tatjana Ivanović, Višeslav Radenković, Vladan Maksimović i Vuk Ćuk.

U proteklih godinu dana, 30 studenata sa Fakulteta primenjenih umetnosti, Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta dramskih umetnosti, Fakulteta likovnih umetnosti, Fakulteta za medije i komunikaciju i Arhitektonskog fakulteta u Beogradu su imali priliku da pohađaju 19 predavanja i stručnih mentorskih radionica i pripreme se za profesionalnu karijeru nakon završenih studija. Pored radionica i predavanja, program je obuhvatao organizovane stručne posete institucijama i kompanijama.