Poziv za učesnike u radionici TIME, SPACE, NOTHING. sa FRANKOM B u Beogradu

G12HUB i PerformanceHUB ponosno predstavljaju

TIME, SPACE, NOTHING.

Intenzivnu devetodnevnu radionicu sa Frankom B u Beogradu od 24. Avgusta do 1. Septembra 2017. Ovu radionicu čine vežbe, dijalozi i prezentacije koje imaju za zadatak da pomognu učesnicima da izađu iz svoje zone komfora.

Radionica je besplatna za učesnike. Troškovi puta neće biti pokriveni.

Pravila radionice: 
- Bez mobilnih telefona i kontakta sa spoljnim svetom u toku trajanja radionice do dva dana pred kraj.
- Hrana vegerarijanska (moguća i veganska opcija).
- Bez pušenja.

Da bi se prijavili napišite motivaciono pismo (ne više od 100 reči) koje objašnjava zašto želite da učestvujete u radionici i pošaljite ga na production@g12hub.com

Ukoliko budete odabrani dobićete dalje instrukcije.

Rok za prijavu je 1. Avgust 2017.

Franko B (rođen u Milanu 1960) je savremeni umetnik koji se bavi crtanjem, instalacijama, performansom i skulpturom. Tokom godina je uspostavio različit i obiman opus rada i zaslužno međunarodno priznanje za svoj doprinos savremenoj umetnosti. Franko B živi i radi u Londonu, ali je i profesor skulpture na l’Accademia Albertina di Belle Arti di Torino, Italija, a i gostujući profesor na Royal College of Art, London i Northampton University. Predstavio je svoj rad širom sveta: Tate Modern; ICA (London); South London Gallery; Arnolfini (Bristol); Palais des Beaux Artes (Brussels); Beaconsfiled (London); Bluecoat Museum (Liverpool); Tate Liverpool; RuArts Foundation (Moscow); Victoria and Albert Museum (London); Freud Museum (London); PAC (Milan); Contemporary Art Centre (Copenhagen) i mnogim drugim mestima. Njegovi radovi se nalaze u kolekcijama Tate, Victoria i Albert muzeja, South London Gallery, stalnoj kolekciji grada Milana i Londona.

http://franko-b-news.blogspot.co.uk
http://www.franko-b.com
http://www.bris.ac.uk/theatrecollection/liveart/liveart_FrankoB.html

Prijavite se ako mislite da ova radionica interesantna za vas, a ako znate nekoga kome bi bila, slobodno im prosledite poziv.

Photo credits: 
Death & Romance - International workshop in performance led by Franko B, curated by Maurizio Coccia
Palazzo Lucarini Contemporary - Centre for Contemporary Art, Trevi (Perugia), Italy
Photographer: Riccardo Dogana

01-07-2017 to 02-09-2017