Mentorska radionica - Strateško planiranje

Error message

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 3478 of /home/ghubcom/g12hub.com/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/ghubcom/g12hub.com/html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /home/ghubcom/g12hub.com/html/includes/menu.inc).
13-04-2018

Četvrta u nizu, mentorska radionica, u okviru 3. ciklusa Nelt edukativnog programa.

Vrlo često, kada imamo ideju za projekat ili razvoj biznisa, iako znamo da bi trebalo da se vodimo nekim opipljivim parametrima i merljivim podacima u procesu donošenja odluka, mi se često oslanjamo na pretpostavke i intuiciju koja samo u određenoj meri može biti relevantna u poslovnom kontekstu.

Imajući to u vidu, ova radionica se bavi upravo jačanjem kapaciteta, znanja i veština koja nam pomažu da bolje sagledamo prednosti i mane, izazove i prilike kada su u pitanju inicijative, projekti I poslovi koje iniciramo ili realizujemo.

Kroz niz praktičnih vežbi ova radionica je osmišljena da predstavi alate koji nam pomažu pri strateškom promišljanju i planiranju sa ciljem kreiranja što kvalitetnijeg proizvoda, servisa ili projekta koji je konkurentan na tržištu.

Kompanija NELT organizuje treći ciklus NELT edukativnog programa namenjenog studentima, u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB. U okviru trećeg ciklusa NEP-a, 25 odabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da prošire svoje vidike u pogledu kritičkog mišljenja, timskog rada i razvoja projekata, polaznici će proći kroz jedinstveno iskustvo saradnje i saznanja, koje se ove godine odvija pod sloganom MISLI BUDUĆNOST!.

Autor fotografije Nemanja Knežević / nk.rs